Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 / 6
  • Smazat obrázek
26. 9. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Recenze zvětšení prsou Premier Clinic 390 ml Anatomický tvar

Stojí to za to
Průměrná cena: 84.800 Kč

Hodnocení od Vendulka:

Recenze zvětšení prsou Premier Clinic 390 ml Anatomický tvar

Pan doktor Payer je proste jednička ,nemůžu si ho vynachválit, pozitivní člověk takove slunicko ,které vám zvedne náladu , zvětšení prsou jsem podstoupila 5.9.2018 a už teď jsem naprosto spokojena a výsledkem , kliniku Premiér Clinic a pana doktora mužů jen a jen doporučit ??❤️ P.S. Mám anatomicky tvar částečně pod sval a velikost 390 m.

Komentářů (8)

Zasílám fotografie po augmentaci prsou ,anatomicky tvar značky Mentor, první fotografie je den po operaci,další 5 a 9 den ,další jsou 17 den, jsem nad míru spokojena ❤️??
Vendulko, musím říci, že je se panu doktoru podařil velmi pěkný výsledek. Postupně odchází i otok a krásně se rýsuje tvar. Jakou metodu jste zvolili, pod sval nebo pod žlázu? Všimla jsem si kompresního prádla. Jak jste s ním spokojená? Některé ženy se svěřují, že jim chvilku trvá než si na prádlo zvyknou, ale potom bez něj ani ránu:)
Mám anatomicky tvar částečně pod sval a velikost 390 ml ,jsem velice spokojena a kompresní pradlo je úžasné ,krásné sedí ,netlaci a opravdu když ho sundam a dam zpátky tak cítím úlevu ❤️??
Mate prekrasny ty prsa.
Zasilam další změny ,prsa jsou každým dnem krásnější ?
To je super, jen v tom pokračuj, tady je krásně vidět, jak si ta prsa sedají každým dnem a jak to, co vidíme těsně po operaci, může být za měsíc úplně jiné. :-) Já mám třeba nízko posazenou bradavku, takže se strašně bojím toho, že ty bradavky budou "trčet" dolů nebo moc nízko posazené. :-) Ale zatím je u všech recenzí, kdy ženy dávají fotky před a po delším časovém horizontu, vidět, že lidské tělo je chytré a poradí si. :-) Moc hezké! ?
hezky večer ,chtěla jsem se zeptat ,jsou viditelné otoky prsou ?
Nemohla byste mi poslat do zprávy, jak prsa vypadala předtím prosím? :-)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pozitivní komentář k operaci prsou

U paní primářky Franců jsem nedávno podstoupila plast. operaci prsou a jsem velmi spokojená. Paní primářka je velmi milá, odpověděla mi na všechny otázky, které jsem měla, operaci provedla opravdu skvěle. Jsem velmi spokojená a mohu doporučit....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.