Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

• Smazat obrázek
9. 3. 2022 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Skvělá zkušenost a profesionální přístup,, aplikace KH u MUDr Šimurdové

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.500 Kč

Paní doktorku a její práci jsem sledovala už delší dobu na sociálních sítích. Velmi dlouho jsem se odhodlávala k rezervaci termínu, jelikož moje zkušenost zhruba 4 roky zpátky s podobným zákrokem byla velmi bolestivá a efekt téměř žádný. Děkuji paní doktorce za velmi komfortní aplikaci, velmi milý, profesionální a laskavý přístup. Na foto “po” je stav po 5 dnech od aplikace- žádné modřiny, velmi přirozený efekt. Konečně mám hydratované,krásné a plné rty, které působí zcela přirozeným dojmem. Zároveň paní doktorka vyřešila v jednom sezení i můj “Gummy smile”. Zkrátka perfektní zkušenost, vřele doporučuji a sama se již nyní těším na další návštěvu .

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Drobné vrásky, modelace rtů
Mám drobné vrásky u očí a chtěla bych lehce vymodelovat především horní ret. Očekávám, že výsledek bude přirozený a ani pro mé nejbližší nepoznatelný, ale budu se cítit lépe.
Odstranění vrásek okolo úst

Paní doktorka Větěchová je úžasná milá dáma a profesionálka ve svém oboru. Je vidět, že se estetice věnuje dlouhou dobu. Děkuji za její odborné rady a aplikaci.Velice oceňuji její osobní přístup, příjemné prostředí. Určitě přijdu opět. Je prima,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.