Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 1. 2019 · Aktualizováno: 19. 9. 2023

Recenze MUDr. Hrbáčková Opava

Stojí to za to

Paní doktorka má opravdu cit pro estetiku a dokáže vystihnout přesně to, co daný klient potřebuje. Vše jasně vysvětlí a nabídne varianty vůbec vás neodbyde. Velmi mi pomohla, cením si její práce. Kromě botoxu, který zachytil první vrásky na hlavně v oblasti globely a nesrovnalosti mezi silou svalových zdvihačů nad obočím mi krásně vyrýsovala tváře výplní. Těším se na další věci. Moc děkuji!

Komentář (1)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Přirozená aplikace botoxu
Paní doktorka je profesionálka, umí botox aplikovat tak, že zmizí vrásky, ale přirozenost obličeje a mimika je zachována. Byla jsem u ní ještě na odstranění pigmentace v obličeji laserem a také perfektní.
Chci vypadat přirozeně, mladistvě a svěže

Každá žena i muž v určitém okamžiku svého života zatouží po změně. Jsou se svým vzhledem nespokojeni. Možná už od mládí nám vadí nos, široké boky, velká či malá prsa….. Zejména ženy nejsou spokojeny s vráskami v obličeji, které se věkem prohlubují...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.