Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

• Smazat obrázek
17. 10. 2018 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

52 let, Qucklift, recenze, fotky

Stojí to za to
2 adresy v Jihomoravský kraj

Hodnocení od Dafa:

52 let, Qucklift, recenze, fotky

Zakrok jsem podstoupila v 52 letech a nelituji. Vse probehlo v pohode a kupodivu i bez nejake bolestivosti.. ta prisla az po zakroku, ale brala jsem leky proti bolesti a zvladlo se to.Par dni je otok na tvarich, na to i personal klienta pripravuje... ale po par dnech zmizi.Nemela jsem zadne komplikace, vse se dobre zahojilo, jsem spokojena a doporucuji.

Komentářů (10)

Krasne,prirozene.Preji brzke zahojeni a hodne radosti.
Dekuji:)
Tak to je super výsledek, nezvažujete jeste vypln vrasek nad rty kyselinou? Dovedu si to představit byla by to pecka. Užívejte si svůj nový obličej
Dekuji, ano resim to, mam to dedicne ,, kuracke vrasky”:)... mate s aplikaci zkusenost? Co jsem cetla, tak se to musi myslim do 3 mesicu opakovat, neni to na delsi dobu...
Vubec ne co 3 mesice, to leda botox tak co 3 mesice. Kdyz date kyselinu hyaluronovou amte to na mnohem dele, ale nejsem lekar, zkuste se poradit.
Me vydrzi kyselina hyaluronova nejmene 6 mesicu a cim dele ji pouzivam tim drzi jeste dele,zkuste to stoji to zato.Je hodne druhu KH ja mela naposledy Teoxyl/Teoxane .Hodne stesti.
Me ve rtech - primo ve rtech pres pul roku, ale mam vyplnene kruhy pod ocima a ty uz drzi rok na svem miste, takze kdyby pani resila vrasky okolo pusy a ne primo ret, tak by to taky mohlo vydrzet dyl
dekuji:)
Dobrý den, mohla byste mi říci, kde jste podstoupila výplně kruhů pod očima? Také mě trápí a nevím na jakou kliniku se obrátit. Děkuji Irena

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Facelift, podbradek.

Co na to říci - nejdříve velká neznámá, nervozita, ale nakonec max spokojenost jak s výsledkem tak s prostředím, personálem. Prostě DOPORUČUJI, nebojte se do toho jít. Jsou zde profíci na slovo vzati. Výsledek vás určitě překvapí a nebudete...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.