Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 3. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Odstranění bradavice na ruce laserem

Stojí to za to
87291

Hodnocení od barb6188864:

Odstranění bradavice na ruce laserem

U paní doktorky Bedřichové jsem byla podruhé a jsem opět spokojena. Tentokrát se jednalo o odstranění bradavice na ruce mého syna. Paní doktorka ochotně zodpověděla všechny mé dotazy; sdělila mi, že ošetření laserem je zpravidla nutné několikrát zopakovat, a že je bolestivé. Jednalo se o dva rychlé, bolestivé výboje - přesně, jak mi paní doktorka popsala. Vysvětlila mi, že ve velmi malém procentu případů se stane, že bradavice zčerná a sama odpadne. Usmálo se na nás štěstí a po několika týdnech se bradavice začala vysouvat z ruky ven - vytvořila takovou houbu s cca 1cm vysokou nožičkou, která nakonec sama vypadla. V rámci sezení mi paní doktorka doporučila i antibiotický zásyp. Celkově tedy opět spokojenost s přístupem, otevřeností i přivítáním na recepci.

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
MUDr. Dagmar Větěchová

Řešil jsem dlouhodobý problém s genitálními bradavicemi a vyhledal jsem na těchto stránkách paní doktorku. Objednání bylo za týden a rovnou ten den i vše vyřešeno. Byť to bylo nákladné, protože toho bylo hodně, tak mi zákrok laserem opravdu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.