Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

• Smazat obrázek
5. 3. 2020 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Pět týdnů po augmentaci - recenze a foto

Stojí to za to

Hodnocení od kajina888390:

Pět týdnů po augmentaci - recenze a foto

Tímto bych chtěla velice poděkovat za úžasnou práci pana doktora Payera? Super člověk se skvělým přístupem a zlatýma rukama? Jsem 5 týdnů po augmentaci, která proběhla bez nějakých bolestí a řekla bych, že prsa velice rychle získávají finální tvar? Mé přání bylo mít přirozená prsa a pan doktor mi skvěle poradil, nikdy jsem nebyla šťastnější❤ Takže milé dámy, kdo se rozhoduje ke komu jít, tak na 100% jedině Juraj Payer?

Komentářů (14)

Ahoj,to je bomba ! A ta nádherná podprsenka..to je úžasný výsledek ! Prosimtě co máš za velikost ? A máš anatomický nebo kulatý ? Výsledek je fakt povedenej !!
Ahoj, moc děkuju ?<br />
Mám anatomický tvar Mentor 295ml a pod sval, z mých ani ne Áček jsou teď menší C?
Ahoj, koľko pls vážiš a meriaš? <br />
Tiež chcem prirodzene vyzerajúce prsia- a neviem sa ani za nič rozhodnúť medzi Motiva Ergonomix a Mentor (zrejme anatomy, že? okrúhle si nezvažovala?)<br />
Kľudne mi napíš do správy- tiež zvažujem Dr Payera- budem rada za akúkoľvek radu a "ukľudnenie" :-)
Ahoj,<br />
mám asi tak 165 cm a 54kg.<br />
Kulatý jsem nechtěla vůbec, jelikož moje prsa byly fakt malý, tak by to pak šlo vidět a můj záměr byla přirozenost ?<br />
Značku a vše okolo mi zvolil pan doktor, jsem teda ráda za mentorky, měla jsem na ně zálusk už od doby, kdy jsem chtěla augmentaci.<br />
No a pana Payera fakt doporučuju, je super ? Nemáš se u něj čeho bát, ba naopak můžeš se jenom těšit ?
Ja mám teraz take slabé 70B... :-/ Tiež chcem čo najprirodzenejšie vyzerajúce prsia! ? Nemala si strach/ rešpekt z tej možnosti prekročenia implantátov? (Vraj môže dôjsť u Anatomov..) Asi toho jediného sa trošičku obávam. A čo mäkkosť? Nie sú moc tvrdé? A ešte by ma hrozne zaujimalo ako vyzerajú v leže. Ak sa ti chce, budem rada za foto, alebo aspoň popíš... Díky! ??
* pretočenia
Tak já měla ani ne Áčka bych řekla...A měla jsem na výběr i 335 ml, což mi na mě přišlo moc, jak říkám, furt byla na prvním místě přirozenost?<br />
Po operaci tvrdost byla, ale už jsou pěkně měkká ? Věřím, že když půjdeš k panu Payerovi, vybere pro Tebe tu nejvhodnější velikost a značku, aby jsi byla naprosto spokojená, já všechno nechala na něm, každý den koukám s úsměvem do zrcadla?<br />
A v leže vypadají taky moc dobře, mají stále svůj krásný tvar a nikde nic "netrčí" ? určitě se objednej alespoň na konzultaci, budeš mít představu ?
Kájino, tys tady krásně popsala, jak je dobré dát ve finále na svého plastického chirurga ! Gratuluji a ať se daří !
Len detailík- má anatomy :-)
A jo:-) díky:-)
Ahoj, <br />
<br />
Na kolik tě prosím prsa vyšly? <br />
Děkuji
Ahoj, celkem to bylo 96.000,-
Ahoj, moc děkuji
Super!!! Nádherný hrudník 😍 Jak jsi po roce spokojená?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.