Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 9. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Recenze - klinika Esthé, docent Ondřej Měšták

Stojí to za to

Hodnocení od registrovany_u831559:

Recenze - klinika Esthé, docent Ondřej Měšták

Pan docent si zaslouží tak 10000 hvězdiček. Po všech směrech je to člověk na správném místě. Skvělý jak při konzultacích- poslechne co máte za představu, zodpoví veškeré otázky, komunikuje na 100 procent s pacientem i přes mail, je příjemný a profesionální. Vybrala jsem si jej po tom, co jsem viděla jeho práce prsou na Instagramu. Nakonec jsem u něj podstoupila augmentaci prsou, ale také rhinoplastiku. Nos mi vadil snad ještě více než prsa a pan doktor se zdál, že chápe co by upravil :) Po domluvě jsem měla oba zákroky najednou a tím i velké obavy, ale výsledek je naprosto dokonalý a přesně tak jak jsem si přála. Pan doktor mě ubezpečil, že je tato kombinace možná a že jsem v dobrých rukách a opravdu se tak stalo. Rekonvalescence naprosto v pořádku, žádné komplikace. Co se týče prsou tak skvělý tvar (použity implantáty Motiva), které vypadají úplně dokonale, jak co se týče velikosti, tak i celkového vzhledu, jizva minimální krátká, bez otoku a radost obrovská. U nosu jsem měla představu co chci a co naopak v žádném případě nechci a pan doktor mě vyslechl, trpělivě prošel fotky a opravdu vytvořil nos, který je přesně tak, jak jsem si přála: rovný, bambule pryč a místo ní krásná plošinka, zkrácený, ale přitom ne pršák. I když je ještě malinko nateklý, už ted jsem naprosto spokojená. Čekala a promýšlela jsem tyto dva zákroky již od puberty a jsem nesmírně ráda, že jsem si nakonec počkala a vybrala tohoto chirurga (byla jsem celkově u 4 dalších doktorů na konzultaci!). Za dvě hodinky spánku mě zbavil mých veškerých estetických trápení. Opravdu vřele doporučuji. PS na Esthe mají také skvelého anesteziologa, který mne zbavil mého největšího strachu z umělého uspání :)

Komentáře (2)

Dobry den, pisete, ze mate malickou jizvu po vlozeni implantatu. Pouzil doktor vlozeni specialnim sackem s minimalni jizvou nebo klasicky? Dekuji predem.
Speciálním sáčkem s minimální jizvou ;) a jednorázovým hákem

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Anatomické mentory

Zákrok jsem podstoupila před 5 dny.Jsem velmi spokojená. Mám anatomicke implantaty zn.Mentor (330ml),pod sval z podprsní rýhy.Zatím je vše ještě napjaté,ale už ted je vidět opravdu přirozený vzhled,což byl můj požadavek. Pan doktor Stehlík je...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.