Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 3. 2019 · Aktualizováno: 18. 9. 2023

Druhá zkušenost se slimlipo a opět spokojená

Stojí to za to
2 adresy v Jihomoravský kraj

Hodnocení od Jarka787473:

Druhá zkušenost se slimlipo a opět spokojená

Podstoupila jsem již dvě Laserové liposukce - SlimLipo na této klinice. Oceňuji velmi vstřícný přístup při sjednání termínu výkonu tak, aby mi maximálně vyhovoval v návaznosti na moje pracovní zaneprázdnění. Zároveň oceňuji profesionální ale i lidský přístup paní MUDr. Lucie Nártové a jejímu týmu, díky němuž se stal vlastní výkon příjemnou záležitostí. Tato metoda prakticky nevyžaduje žádné speciální omezení a při doporučené medikaci lze již druhý den po výkonu normálně fungovat. S výsledkem jsem velmi spokojena. Děkuji!

Komentářů (6)

Dobry den chystam se v utery na zakrok opravdu to neboli?jsem strasny posera?
Dobrý den prosím cenu a jakou partií jste si zlepšila? Nemohla byste vložit foto taky bych to ráda podstoupila. Děkuji Jana
První SL břicho a vnější stehna - 45000,-<br />
Druhá SL boky - 29500,-
Jee nedala byste foto ty vnější? Tak bych právě ráda podstoupila. ?
Je zapotřebí nosit speciální prádlo? Popřípadě cenu a jak dlouho?
Fotky jsem zatím nepořizovaa, ale výsledek je již nyní patrný. Kompresní prádlo dostanete na klinice dle Vaší velikosti zdarma, nutno nosit 6 týdnů i v noci, ale nedělá mi to vůbec problém, je to velmi příjemné prádlo.

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Branislava

Po dobu, kdy jsem pravidelně docházela do Petra Clinic na jednotlivá ošetření, jsem si velice rychle zvykla nejen na profesionální a dokonalý přístup, ale taky na velice příjemné vystupování všech zaměstnanců, "rodinné" prostředí...Babička...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.