Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 2. 2019 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Recenze zmenšení prsou MUDr. Schwarzmannová

Stojí to za to

Hodnocení od subr6170085:

Recenze zmenšení prsou MUDr. Schwarzmannová

Opravdu obrovský DÍK paní doktorce Schwarzmannové !!! Dlouho jsem váhala s operací a až velké bolesti zad mě donutily. Teď trochu lituji, že jsem to neudělala dříve. Nejen, že bolesti ustoupily, ale navíc mohu sportovat pouze s jednou sportovní podprsenkou (dříve mi nestačily dvě ). Paní doktorka je opravdu profesionál, navíc velmi milá a pozitivní. Jizvy se také krásně zahojily a po půl roce nejsou téměř vidět. Ještě bych ráda pochválila celý personál Kliniky plastické chirurgie FNKV , který je rovněž profesionální a přátelský i příjemné prostředí kliniky. Moc Vám všem děkuji a kdyby cokoliv, vím, kam půjdu.

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zmenšení prsou z 80F na 80D

Ja podstoupila redukci prsou z 80F na 80-D pred 4lety. Po operaci jsem mela bolesti 1den, pak jen pri nevhodnem pohybu. Pan primar Vyska byl skvely profik. Pokud o operaci premyslite, muzu jen doporucit, citim se skvele, zvedlo mi to sebevedomi,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.