Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 3. 2019 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Recenze pár dní po operaci horních víček

Stojí to za to
Průměrná cena: 11.900 Kč

Hodnocení od Jarmila775227:

Recenze pár dní po operaci horních víček

Byla jsem teprve ve čtvrtek 14.3 je to pár dní,ale vůbec to nebolelo a i když jsou oči ještě otekle,uz vidíte na první pohled ten zázrak,bude to krásný ažse vše z boji.Paní doktorka Úvěrová byla úžasná,i celý tým.Všem doporučuji kliniku Surgal.

Komentář (1)

Dobrý den,dnes je to 14dni po operaci horních vilček,oči jsou ještě trochu natekle,ale ten výsledek je přímo neskutečný,ještě jednou děkuji paní doktorce <br />
Lucii <br />
Kucerove,,za její úžasnou práci,krásný přístup a všem kliniku Surgal doporuciji.<br />
Děkuji a mějte se. <br />
Jarmila

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
operace horních víček

V první řadě, není, čeho se bát. Zákrok byl bezbolestný a za 45 min bylo vše hotové. Po zákroku žádné bolesti, žádné léky. Během týdne bez otoků. Pana doktora Měšťáka ml. musím pochválit za milý a profesionální přístup. Celou operaci jsme si...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.