Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 6. 2019 · Aktualizováno: 11. 9. 2023

Absolutni spokojenost se zmenšením prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 91.500 Kč

Hodnocení od nemam_prezdivk716443:

Absolutni spokojenost se zmenšením prsou

Chtela bych srdecne podekovat personalu z kliniky Yes visage, Praha 5. Od devcat na recepci,z dravotnich sester az po lekare ,specialne MUDr Gabriel Slarko...jejich pristup k pacientum je naprosto uzasny...a po zakroku se citim skvele.Z kliniky jsem odchazela jako novy clovek. Kliniku vrele doporucuji vsem.

0

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Doporučuji Dr. Hošek, zmenšení poprsí
Doporučuji pan Dr.Hosek velmi přátelský a usměvavý.puvodne jsem šla na konzultaci k panu primáři ale osud mi zaval do cesty pana Hoška a nelituji .sanatorium v Hradci je velmi příjemné prostředí a personál taky úžasný .
Zvýšené CRP před zmenšením prsou
MUDr. Jiří Tomečka byl při konzultaci moc příjemný. Jen se bojím ohledně hojení jizev když mívám zvýšené CRP a léčím se na revmatologii se záněty. Pomůže brát kortikoidy a jak dlouho před operací?
Zmenšení prsou po padesátce

Jiz od 11 let nosim podprsenku. Vzdy jsem mela velka prsa. Nikdy jsem to ale nepovazovala za prednost. Neumim to proste nosit. S problemem se potykam od mladi a ted bych to chtela nejak resit a citit se konecne lip, nemuset s schovavat do satku...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.