Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 5. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Radiofrequenční turbinoplastika

Stojí to za to
Průměrná cena: 12.750 Kč

Hodnocení od Eduard:

Radiofrequenční turbinoplastika

21.4.2018 jsem absolvoval na klinice RVmedCentrum v Olomouci radiofrequenční turbinoplastiku /léčba chronické rýmy/ vč. odstranění polypů, to vše při jednom zákroku. Chci tímto poděkovat panu MUDr. Radanovi Vidurovi Ph.D za profesionální přístup a to jak ve fázi před operací i v jejím průběhu. Zvláště jeho chování a přístup k pacientovi je vstřícný, profesionální i uklidňující. Zákrok se obešel bez komplikací s výsledkem podle mých představ. Takže děkuji především jemu, ale i týmu sestřiček za jejich ochotu a nadstandardní péči v příjemném prostředí, ještě jednou děkuji a doporučuji všem, co mají problémy s chronickou rýmou a následným špatným dýcháním, tento výkon absolvovat.

3

Komentáře (3)

dobrý den, jak dlouho máte po zákroku, zda již můžete ocenit zcela výsledek? A musí se na to jít opakovaně?
Odpovědět
..... jak píši v úvodu reference, zákrok jsem absolvoval 21.4.2018, po 1 měsíci více jak 100% spokojenost, dýchání nosem čisté, nosní sliznice bez otoku, opakovaně ne, ale zákrok dle pana doktora lze v případě potřeby opakovat.
Odpovědět
Dobrý den, Edo. Zvažuji zákrok turbinoplastikou. Byl Vám zákrok proveden na sliznici nebo podslizničně? Nemáte po vypálení sliznice/ podsliznice pocit suchého nosu? Přece jenom laser je něco jako oheň - vypaluje tkáň. Měl jste medikamentozní rýmu, že jste na operaci šel? Vaše reakce mi lépe pomůže v rozhodování, takže předem děkuji. Jana
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Komplikace s operací nosu?

Dobrý den, plánuji si plastiku nosu. Ničeho se však nebojím tak, jako toho, že se plastika nepodaří, ikdyž jsem na pana doktora Válka, ke kterému bych moc rada šla, četla jen chválu. Ale i negativní komentáře , které mě vždy vyděsí víc než 10...

Číst dál
Plastika nosu a rtu

Jmenuji se Jana a pan doktor mi zkazil dve plasticke operace v obliceji. Operoval dve rozdilne casti najednou a k naprosto neuspokojivemu vysledku. Musela jsem se nechat po par letech preoperovat u jineho lekare a konecne ke sve spokojenosti.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.