Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 5. 2018 · Aktualizováno: 10. 9. 2023

Zpevnění uvolněné kůže v obličeji

Nepřesvědčivý výsledek
86096

Uvolnena kuze, ocekavam zpevneni

5

Komentářů (5)

Dobrý den, nechci Vás zrazovat od tohoto zákroku, ale ty nitě mi pomohly tak na 2 měsíce :-( jsem na tom zhruba stejně jako Vy
Odpovědět
ahoj,taky mám dolní část obličeje spadlou,říkají tomu sysle..neni to hezký na to koukat do zrkadélka,je to známka stáří:)..lepší abyste to šla konzultovat na víc míst a našla se rozumná účinná metoda..hodně štěstí a následnou radost z nové tváře přeje O.
Odpovědět
sysle mám taky, na ty zabírá jen facelift :-( už jsem to konzultovala s více lékaři
Odpovědět
že jo...tak doufám pak dáte fotky k dobru,já nejprve musím zhubnout nadváhu a asi v zimě to budu řešit,nechci koukat na ten děsnej obličej až do konce života..je mi 44...nějaký dobrý tip prokazatelný a účinný na vpadlé kruhy pod očima máte?prý hyalurka..a na jemný vrásky co jsou všude...?taková nenapjatá zmačkaná plet..asi nějaký laser...to chce vše prokonzultovat,to je jasný,jen mě zajímaly osobní zkušenosti třebas at dobré či špatné..nitě ne,těch bojím,bolí a nikdo mi to nevymluví a nevydrží dlouho..
Odpovědět
na nitě určitě ne, vydrží tak 2 měsíce a hodně drahé i bolestivé, nedoporučuji.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Viditelné výsledky

Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce Synkové z Medikal-institutu v Plzni u které jsem podstoupila facelift nitěmi Aptos. Paní doktorka je velmi milá, vstřícná, již na první konzultaci mně s trpělivostí vše vysvětlila a...

Číst dál
Podbradek a nadzvednutí obočí nítěmi

Se zákrokem jsem velice spokojená. Paní doktorka mi dělala dvě oblasti, podbradek a nadzvednutí obočí. U obočí to bylo trošku nepříjemné, ale nebolelo to. Výsledek je parádní. Paní doktorka Kalinová, je úžasná lékařka a vždy perfektně poradí.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.