Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 11. 2017 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Aplikace nití Aptos - obličej jako vizitka

Stojí to za to

Hodnocení od julie599983:

Aplikace nití Aptos - obličej jako vizitka

Vážená paní doktorko Kavková,Podstoupila jsem u Vás na klinice Be Elite Clinic aplikaci vstřebatelných nití Aptos.Musím se přiznat, že jsem měla ze zákroku strach, protože obličej je Vaše vizitka a bála jsem se i bolesti.Vše dopadlo nad moje očekávání. Zákrok byl bezbolestný a výsledek byl vidět hned. Neměla jsem ani žádné modřinky, prostě paráda.Musím Vám strašně moc poděkovat, cítím se úžasně, posílilo se mi mé sebevědomí.Paní doktorko, jste úžasný člověk i skvělá lékařka a to se v dnešní době jen tak nevidí.Moc Vás obdivuji, vytvořila jste úžasné prostředí a máte skvělý tým. Cítila jsem se na klinice úžasně, nemohla jsem si vybrat lépe. Budu Vás vřele doporučovat a už teď se těším na další návštěvu. S pozdravem Yulia

1

Komentář (1)

Julie, dobrý den, věděla jste hned, že chcete nitě a šla jste si pro ně nebo jste nechala rozhodnutí na paní doktorce, co pro Vás bude nejlepší?
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Niťový lifting recenze
Faceliftu jsem se chtěla vyhnout. Tenhle zákrok byl vykonán v lokální anestezii a nitěmi které jsou vstřebatelné. Výsledku jsem se dočkala téměř okamžitě a moje tvář působí pevně a taky vrásky jsou vyhlazené. 
Podbradek a nadzvednutí obočí nítěmi

Se zákrokem jsem velice spokojená. Paní doktorka mi dělala dvě oblasti, podbradek a nadzvednutí obočí. U obočí to bylo trošku nepříjemné, ale nebolelo to. Výsledek je parádní. Paní doktorka Kalinová, je úžasná lékařka a vždy perfektně poradí.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.