Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 / 2
  • Smazat obrázek
21. 8. 2017 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Kompletní proměna obličeje

Stojí to za to

Hodnocení od ZdenkaMar:

Kompletní proměna obličeje

Před dvěma lety jsem na klinice zažila jeden z nejemociálnělších zážitků ve svém životě. Bylo to neskutečné. Pobyt na klinice a lékaři mně ubrali několik let, změnili mně účes, naučili líčit. Lékaři a sestřičky byli velice milí a profesionální a pobyt na klinice vnímáte jinak, když jste nemocná, ale tady jsem věděla, že budu mladší a krásnější (sledovala jsem proměny pravidelně). Obavy samozřejmě máte. Ale výsledek byl neskutečný. Já jen vidím manžela jak \"zíral\", když mě uviděl. Co si budeme povídat, po 32 letech (v roce 2015) manželství je vše takový stereotyp. Ale vše nabralo novou \"šťávu\" a s manželem teď cestujeme, sportujeme, prožíváme a věnujeme každý okamžik jeden druhému, prostě si užíváme, jak nikdy předtím. Dalo by se říct, že se se mnou i trošičku chlubí. Jen chci říct, že to stálo za to, a že nelituji. Dokonce uvažuji o tom, že se na kliniku vrátím a nějaký ten zkrášlovací zákrok podniknu. Myslím, že klinika dělá tak trochu zázraky. S pozdravem Zdena

9

Komentářů (9)

Dobrý den Zdeni, měla jste kromě faceliftu i nějaké další zákroky?
Odpovědět
Dobrý den Zdeno, prosím o sdělení jakou operaci jste prodělala , jak dlouho to trvalo a kolik Vás to stálo. Výsledek je úžasný a vypadá naprosto přirozeně. Děkuji za odpověď Natálie
Odpovědět
Tak tohle je jedna z nejpovedenejsich promen, jake jsem kdy videla. Plus prirozene vypadajici. Take by me zajimalo, jake zakroky jste mela a cena.
Odpovědět
to se asi nedozvíme:)..paní vypadala hezky i předtím,měla jen povolený krk a dole "sysle",ale plet velmi pěknou má danou do vínku..kolik jí asi je let..má udělaná krom fejsu i víčka,ale nic víc nevidím.vlasy se mi líbily jak měla i předtím,dnes je móda je narovnávat-"žehlit"..jinak samozřejmě ted vypadá jaksi šmrncovněji,ale ani předtím nebyla žádná obludka,takže mohli s manželem cestovat a užívat život již mnohem dříve než až ted když je najednou "jiná"..ale asi někteří potřebují po tolika letech soužití nový impuls k činům,jak paní něco v tom smyslu sama podotkla..můj názor,hezký den všem..O.
Odpovědět
Nemyslim, ze ma pani udelana vicka, snad jen mozna trochu pozvednuta diky nejake neinvazivni metode nebo botoxu nad obocim. Spodni mela dole pekna i predtim. V podstate vubec nemela vrasky, problem byl hlavne v povolene kuzi v dolni casti obliceje a krku. Vlasy se mi libi vic po uprave, hlavne barva, plus liceni taky dela divy. Proste omladla o dvacet let.
Odpovědět
Paní opravdu omládla, nyní vypadá mladší a šmrncovnější. Cenu se nedovíme, protože to ,myslím, byly zákroky pro ženy, které vyhrály v nějaké akci omlazovací zákrok.
Odpovědět
Ten výsledek je fakt skvělý - díky za sdílení předpo. Ale i na profilovce jste moc krásná!
Odpovědět
Dobry den, damy, dekuji za pozitivni reakce. Jsem momentalne na dovci, kde si s manzelem uzivame pohody a mam zde velmi omezeny pristup k internetu. Hned, jakmile se vratim, odpovim podrobneji :)<br />
<br />
Tak aspon v rychlosti. Ja jsem za promenu neplatila nic. Vyhrala jsem ji v soutezi na Klinice Yes, kterou maji na facebooku, takze o cenu si musite napsat primo tam. Prodelala jsem plastiku obliceje, facelift, plus nejake drobnejsi vyplne. Operovala me pani doktorka Musilova, ktera je mimochodem vynikajici a velmi prijemny clovek :)
Odpovědět
Tak to vysvětluje i ty super fotky. I bez perfektního make upu na focení, ale záříte, Zdenko. Těším se na další odpovědi.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Maximální profesionalita!

V estetické dermatologii jsem docela matador, už jsem vyzkoušela ledacos ledaskde a po návštěvě kliniky Mediestetik už nehodlám chodit nikam jinam. Od slečen na recepci přes sestřičky až po lékaře je z kliniky cítit maximální profesionalita....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.