Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3. 8. 2017 · Aktualizováno: 4. 8. 2023

Liposukce celého břicha, boků a beder

Stojí to za to
Průměrná cena: 31.000 Kč

Hodnocení od Thea547025:

Liposukce celého břicha, boků a beder

Před měsícem jsem podstoupila operaci a proběhla nad očekávání jsem moc spokojená jak s výsledkem tak s ošetřujícím lékařem a personálem.Doporučuji všem co ještě váhají já jsem dnes štastná,že jsem uskutečnila svůj sen.Setkala jsem se jen s profesionálním přístupem na celé klinice.

13

Komentářů (13)

Theo, dá se říct kolik po obvodu máte pryč?
Odpovědět
Po zákroku mám přes břicho méně o 5 cm a přes boky o 6 cm.Mám váhu 56 kg nikdy jsem nebyla silná,ale po 50 sátce se mě tuk ukládal právě na tyto místa a to mě trápilo.Dnes jsem spokojená a 10.8.2017 mám kontrolu na klinice,tak doufám,že bude spokojen i pan doktor Skála.Šla bych do toho hned znova a doporučuji všem .
Odpovědět
Cenu jiz vidim, nevsimla jsem si ji. Byla vam provadena klasicky?
Odpovědět
Ano klsicky v celkove narkoze.
Odpovědět
Ještě se vrátím k té narkoze.Pan doktor Skála mě víc zasvětil do operačních věcí a ujistil,že se jim osvětčilo provádět operaci v celkové narkoze.Každá pacientka prý jinak reaguje na lokální umrtvení a někoho to může pobolívat a někoho né.Takhle to prospíte a proberete se a je to za váma.Já bych to udělala zase taky tak.
Odpovědět
Já jsem taky byla na liposukci břicha a boků a jsem spokojená.<br />
Špeky jsou pryč a do všeho co jsem měla malé zase vejdu?,byla jsem v Ostravě u.dr.Zakouta. 3 partie za 39900.
Odpovědět
Dobrý den no to taky ráda čtu a předpokládám,že 3 partie jsou boky a břicho?já jsem taky spokojená.Byla jste v celkové narkoze nebo v lokálním znecitlivění?Pěkný den přeji
Odpovědět
Taky v celkové narkóze.
Odpovědět
Dobry den, nemate fotky pred a po? Na kolik vas operace vysla celkem? Moc dekuji
Odpovědět
Než jsem šla na zákrok ceny jsem porovnávala a nakonec jsem ráda,že jsem šla na kliniku OB do Prahy.Samozřejmě jsem se vyfotila před operací a ve čtvrtek jedu na kontrolu po 5 týdnech od operace a hned potom vám pošlu fotku před a po zákrokuTo budete koukat já jsem moc spokojená.
Odpovědět
Budu se tesit, moc dekuji za odpoved a at vam vse dobre dopadne
Odpovědět
Já též děkuji a určitě odpovím a dodám i foto.
Odpovědět
Dáte prosím foto do této konverzace? Jistě nás to zajímá všechny :-)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce vnějších stehen MEDICOM

Nádherná klinika, skvělý personál - zákroku jsem se moc bála ale nebylo proč :) .... Vše mi dopředu vysvětlili a s úsměvem uklidnili.Důležité pro mne bylo najít kliniku kde by mi liposukci provedli v lokální anestezii a né v celkové. Pan doktor...

Číst dál
Stálo to opravdu za to!
Paní doktorka je naprostý profesionál! S výsledky jsem opravdu spokojená, má zlatý ruce! Můžu jen doporučit! Stálo to opravdu za to! Jestli někdo váhá, nemá proč. Do rukou paní doktorky bych se vložila zase(snad nebude potřeba) :)

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.