Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 6. 2017 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Aplikace botulotoxinu do podpaží

Stojí to za to
Průměrná cena: 7.800 Kč

Hodnocení od Hani1:

Aplikace botulotoxinu do podpaží

Krásné prostředí, neuvěřitelně milý a příjemný personál, ať už sestřičky nebo paní doktorka. Hurá, už zase můžu nosit trička v pastelových barvách a nebát se trapasu s propoceným podpažím. Botox funguje zázračně. Toto pracoviště moc ráda doporučuji i pro svou naprosto neopakovatelnou atmosféru díky nádherným prostorám. Jít do Amaryllisu pro mě znamená spíš jít s příjemnými kámoškami na kávu a bonus k tomu - odjedu krásná a odpočatá.

2

Komentáře (2)

Hani, chodíte do Amaryllis centra i na jiné procedůry? A na botoxu do podpaždí jste byla poprvé? Jak často je nutné opakovat? Díky Lucka :-)
Odpovědět
Dobrý den Luci, v Amaryllisu jsem už byla po několikáté a vždy maximální spokojenost. Byla jsem jak na ošetření obličeje, tak i těla (lymfodrenáž). Na botoxu jsem byla poprvé a určitě ne naposledy. Je potřeba to opakovat po 9-12 měsících, je to prý individuální, ale každou další aplikací se pocení (vyčteno z netu) údajně snižuje.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Aplikace botoxu do podpaží

Amaryllis centrum navštěvuji pravidelně a vždy jsem zde byla maximálně spokojená, protože se tu o mě vždycky pěkně starají a hlavně odstraňují mé nedostatky za což jsem jim moc vděčná. Naposledy jsem si nechala aplikovat botox do podpaží kvůli...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.