Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3. 2. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Možnost liposukce bez operace

Stojí to za to
Průměrná cena: 5.000 Kč

Hodnocení od vladka13496127:

Možnost liposukce bez operace

Na možnost liposukce bez operace u paní Dany jsem narazila náhodou při pročítání recenzí klasické liposukce, kterou jsem chtěla podstoupit. Již jsem měla dokonce i domluvený termín konzultace na jedné z vyhlášených klinik. Rozhodla jsem se nejprve zkusit nabízené procedury u paní Dany. A všem vám tady chci tyto možnost důrazně doporučit! Neuvěřitelné výsledky po první proceduře! Nesrovnatelně levnější, ale především bezbolestné, jen si ležíte na lehátku a relaxujete. Přikládám foto po jedné návštěvě, 2 procedurách. Opravdu neváhejte! Je to vážně neuvěřitelné, bez bolesti, bez následných možných komplikací klasické liposukce a nutné rekonvalescence.

1

Komentář (1)

Vlaďko, můžeme prosím vidět slibované fotky? Jsem zvědavá na ten zázrak! :)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Muž, laserová liposukce
Jsem strašně rád , že jsem podstoupil zákrok ve vaší klinice . vše se naplánovalo podle mých představ. chováni lékařu bylo suprové, jsem šťastný díky vám. doporučuji lidem Vás protože jste skvěl ve všech ohledech

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.