Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 3. 2017 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Reoperace nosu u MUDr. Duškové

Stojí to za to

Hodnocení od Pejana:

Reoperace nosu u MUDr. Duškové

Už přes měsíc po zákroku a jsem naprosto nadšená z výsledku operace. Nos je přirozený a já mám konečně skvělý pocit a to nejen při pohledu do zrcadla. Konečně se mi i lépe dýchá. Po 10 letech uvažování, váhání, obav z možného výsledku zvažované druhé operace, jsem se až po dlouhém hledání v diskuzích na internetu až po přečtení pár příspěvků o prof. Duškové nakonec odhodlala a rozhodla jsem se svěřit do rukou právě jí, aby mi opravila nos, který se před lety jinému chirurgovi z Brna bohužel nepovedl. Děkuji paní profesorce za šikovné ruce a celému operačnímu týmu, který se na výsledku podílel, také personálu, který se o mě staral. Kliniku GHC mohu jedině doporučit, vyplatí se jet z Moravy až do Čech, protože výsledek i poskytovaný servis je 100%.

2

Komentáře (2)

Můžete prosím vložit foto a cenu reoperace? Děkuji moc.
Odpovědět
Ahoj Pejano, pustit se do reoperace není pro každého chirurga jen tak, a hlavně co se týče nosu. Co konkrétně Vám paní profesorka opravovala? Sekala se i kost nebo už "jenom" měkká část? Fotografie by moc moc pomohly. Stačil by samozřejmě výřez (aby byla zachována anonymita). díky za hodnocení
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.