Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 1. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Velmí velka předkožka na penisu

Nepřesvědčivý výsledek
2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...

Mám super citlivy žalud a velmí velkou předkožku na penisu, což děla mě dostatečne problemy v sexu - předkožka má tendenci se hodně pohybovat a toto rapidně zrychluje ejakulace.

2

Komentáře (2)

Ahoj, měl jsem to velmi podobné. Doporučuji ti obřízku celkovou a napnutou (těsnou). Volná obřízka - volná kůže na penisu je jednak neestetická, při sezení se zakrývá žalud, což je pocitově nepříjemné a při sexu volná kůže jen snižuje potěšení. Čím více vnitřní předkožky si necháš odstranit, tím víc se prodlouží pohlavní styk. Při kompletním odstranění vnitřní předkožky je jizva těsně za žaludem. Uzdičku doporučuji uvolnit nebo odstranit, aby netahala, ale pro orální sex naopak nechat ten uzdičkový trojúhelník co největší.<br />
Jestli chceš podrobnosti tak napiš.
Odpovědět
Dekuji tě za tolik podrobnou odpověd, ale ja jeste se vaham - tohle musim řešit spolu z partnerkou))
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Obřízka v Ústí nad Labem

Na operaci jsem byl letos v dubnu, operace proběhla hladce, hojení v domácím prostředí cca 3-4 týdny, do práce jsem vyrazil po pěti dnech od operace. Nyní téměř půl roku od zákroku naprostá spokojenost, tedy přesně řečeno již po dvou měsících...

Číst dál
Cirkumcize - obřízka
V polovině ledna jsem byl u pana doktora ohledně cirkumcize(obřízka). Dopodrobna mi bylo vše vysvětleno a vše probíhalo bez problému. Mohu jenom doporučit. Děkuji za skvěle odvedenou práci panu Doktorovi a celému Kolektivu.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.