Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

• Smazat obrázek
10. 9. 2018 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Recenze operace nosu Ondřej Měšťák

Stojí to za to
Průměrná cena: 43.000 Kč

Hodnocení od Jana440658:

Recenze operace nosu Ondřej Měšťák

Velice děkuji a můžu jen doporučit Ondřeje Měšťáka. Je to profíky s velkým P. Dokáže poradi a uklidnit před operací, odvede skvěle svou práci,kdybych se znova rozhodovala nešla bych k nikomu jinemu.

Komentářů (7)

Ahoj Jani, jaké to je? Jak operace nosu probíhá a copak jsi řešila za problém?
Ahoj.Jelikoz jsem měla nos zlomený,tak byl krivy dale hrbolaty a velký.Takze my pak doktor nos zmenšil,srovnal a hlavně upravil přepážku takže se mi lépe dýchá.Operace byla opravdu bezbolestné,jen druhý den jsem se díky otokum nepoznala,ale to k tomu prostě patří.
:D jasně, otoky - a za jak dlouho opadly? A jak dlouho jsi ted po operaci?
Otoky jsem měla asi 4 dny,po vyndani tamponady už se vše zlepšovalo otoky opadali,dalo se hned dýchat nosem,akorát se čistí nos vatovyma tyčinkama namocenyma v převerene vodě.Ted jsem měsíc po operaci.A nikdo by nic nepoznal kromě toho že prý vypadám lip?
To je super a nevložila bys fotku? Klidně jenom vyříznutého nosíku... :-) , aby Tě nebylo poznat...
Určitě.Neni problem.
Výsledek je opravdu moc hezký Jani a už provádíš nějaké masáže nebo jaký je postup po tom základním zahojení nosu?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace nosu bez bolesti
Tímto chci moc poděkovat panu docentovi i celému týmu Medica Aesthetica. Z operace jsem měla obavy, ale dopadla přesně podle plánu a bez bolesti. Pan docent je opravdu profesionál a personál je velmi ochotný a šikovný.
Operace nosu - super výsledek

V prosinci 2018 jsem byla na operaci nosu a za me super vysledek....Jedine co me vadilo tak stehy na ktere se zapomelo.....takze po mesici to bylo celkem neprijemne.....a to jsem si jeste postupne dovytahovala sama. Zrovna ted pet mesicu po...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.