Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

22. 11. 2016 · Aktualizováno: 27. 9. 2023

Odstranění vrásek a drobných jizviček po akné

Stojí to za to
Průměrná cena: 5.000 Kč

Hodnocení od Eva425016:

Odstranění vrásek a drobných jizviček po akné

Řešila jsem problém odstranění vrásek a drobných jizviček po akné. Paní doktorka mi doporučila několik metod odstranění těchto problémů, jedním z nich byl právě frakční laser. Konzultace a následný zákrok probíhala ve velmi příjemném duchu, paní doktorka mi vysvětlila rozdílné postupy, poučila mě o tom jak bude zákrok probíhat a jak bude probíhat dané hojení, byla velmi milá a dle mého názoru velmi o těchto metodách ví. Budu doporučovat dále a určitě to nebyla má poslední návštěva u paní doktorky.

1

Komentář (1)

A proč jste se Evo nakonec rozhodla pro frakční laserový resurfacing? Přišla Vám tato metoda nejvhodnější z nějakého konkrétního důvodu?
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Laserové ošetření vrásek nad horním rtem
Podstoupila jsem laserové ošetření vrasků nad horním rtem. Byla jsem velmi spokojená s přístupem pana primáře Zloského i s ostatním personálem. Výsledek zákroku budu moci hodnotit až po druhém opakování za půl roku.
Nulový výsledek
Měla jsem slevové vouchery, ošetření jsem podstoupila v okolí očí 4x. Po posledním ošetření jsem byla dost oteklá, takže se zdálo, že vrásky zmizely, ale po odeznění otoku vše bylo beze změny. 

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.