Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 9. 2016 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Každému, kdo chrápe, mohu jen doporučit

Stojí to za to
Průměrná cena: 10.000 Kč

Hodnocení od pave6153948:

Každému, kdo chrápe, mohu jen doporučit

Po 3 měsících od zákroku bez problémů. Mohu každému, kdo"chrápe" a chce s tím něco udělat, doporučit.Výsledek je nad očekávání...

3

Komentáře (3)

Dobrý den, manžel byl na stejné operaci. Nejdřív se mi zdálo, že mu operace pomohla, ale cca po 5 měsících se vše vrátilo v daleko horší formě. Stává se často , že přestává dýchat, jsem z toho nešťastná. Nevím jestli nastala při operaci chyba nebo se to může někomu stát. Už kvůli tomu k lékaři jít nechce.Kdyby jste byl tak hodný a napsal třeba za 2,3 měsíce jestli jste stále spokojený. Děkuji Jana Z.
Odpovědět
Jani a řešili jste s panem doktorem, že se vrátilo? <br />
<br />
Napište vlastní hodnocení: https://www.estheticon.cz/chirurgove/vidura-radan#client-reviews
Odpovědět
To ale není chrápáním, má nejspíše spánkovou apnoi. Doporučuji co nejdříve na ORL, resp. do spánkové laboratoře. Není to legrace.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Laserová uvulopalatoplastika

Dobrý den, dnes je to 9 dnů co jsem na klnice RVmed centrum podstoupil laserovou operaci chrápání. Od vstupního vyšetření, přes konzultaci, objednání a podstoupení zákroku naprostá spokojenost s přístupem. Po zákroku pooperační monitoring s...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.