Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 4. 2016 · Aktualizováno: 9. 9. 2023

Skvělá nová prsa místo asymetrických

Stojí to za to
Průměrná cena: 60.010 Kč
85281

Hodnocení od Anour:

Skvělá nová prsa místo asymetrických

Pan doktor je velký profík a strašný sympaťák. Operaci jsem podstoupila 12.4.2016 a mám z ní tu nejlepší zkušenost. Měla jsem asymetrická prsa a pan doktor mi nový prsa udělal přesně podle obrázku, který jsem donesla a vypadají navíc velmi přirozeně, opravdu ví co dělá a má zlaté ručičky, navíc je to velký mistr šití, mám po operaci něco málo přes dva týdny a jizvy už nejsou skoro vidět. Tolik jsem se bála té pooperační péče a teď mám jizvy tak krásné, že vlastně skoro ani žádná péče není potřeba:-) Navíc velmi oceňuji osobní přístup pana doktora, kde se mi ještě před operací věnoval na konzultaci, před operací než mě uspali na mě ještě hovořil na sále, po operaci mě navštívil na JIP, jak se mi daří, druhý den veškerý převaz dělal on, i zprávy připravoval, kontrola také proběhla s ním, nenechává zkrátka svou práci na ostatním personálu nebo záskoku, jak tomu třeba na jiných klinikách bohužel bývá. Na svůj pobyt na klinice bude také vždy velmi dobře vzpomínat - ke každému klientovi ač je to obyčejný člověk se tam chovají jako k v.i.p. klientovi, ne jako na jiných známých klinikách, kde když nejste celebrita, tak pro ně nejste klient. Už od rezervace termínu se Vám věnuje manažerka, která Vám zasílá veškeré informace, na mobil Vám pak chodí připomenutí termínu předoperačního vyšetření a návštěv na klinice, od příchodu na kliniku v den operace se pak o Vás stará asistentka, mladá slečna, vlastně taková kamarádka, která Vás doprovází a informuje o tom, co se bude dít, druhý den se pak také za Váma zastaví na pokoji a pokud je třeba, pomůže s věcmi na recepci při Vašem odchodu. Sestřičky jsou zde také zlaté, vždy připravné pomoci. A ranní snídaně také výborná jako v hotelu:-D I na operačním sále se mnou všichni komunikovali a panovala tam dobrá nálada. Zkrátka tuto klilniku a pana doktora Skálu doporučuji všem:-) jinam bych nešla!

4

Komentáře (4)

Dobrý den, moc by mě zajímalo, jak dlouho jste se pro operaci rozhodovala?
Odpovědět
Dobrý den, že mám asymetrická prsa, která nerada ukazuji a mám k nim všeobecně špatný vztah, jsem samozřejmě vnímala celou svou dospělost, až nějak v loňském roce ve mě uzrálo rozhodnutí se o tomto zákroku dozvědět více a případně ho podstoupit. Obešla jsem několik klinik, i těch věhlasných, kde na mě ale většinou doktor neudělal dojem svou suverenitou, chováním, informacemi atp., až jsem letos v březnu dorazila na kliniku OB Care k panu Dr. Skálovi, ten ve mě vzbudil důvěru a už za měsíc jsem ležela na operačním stole:-)
Odpovědět
je to paráda, že jste se rozhodla to podstoupit, výsledek je opravdu super a věřím, že se cítíte dobře!!! Užívejte léto a děkuji Vám za odpovědi, snad namotivujete i další ženy, které třeba zatím jenom váhají :-)
Odpovědět
Dobrý den. Také jsem byla u MUDr Martina Skály, ne sice na plastice prsou, ale na liftingu. Stejné nadšení, stejná spokojenost, stejné pocity - prostě vše bylo OK. Pan doktor je mladý sympaťák, který svou práci dělá rád a tím pádem dobře. Na pokoji jsem byla s paní, které také dělal prsa, ale té je zmenšoval... Byla stejně nadšená a to až tak, že si hned u něj objednala i liposukci břicha.<br />
Kdybych ještě něco někdy chtěla vylepšit na sobě, vrátím se na tuto kliniku. Mojí snachu jsem také doporučila k panu doktorovi. Ta potřebovala vylepšit břicho po porodech...myslím, že i toto zvládá tento lékař dobře. Takže je to veliký šikula...jen si pamatuji, že mi říkal, že nerad dělá oční víčka....no myslím, že každý lékař ví, co dělá dobře a to je fajn. Dá se s ním probrat leccos s důvěrou se na něj obrátit. Určitě to probere se zájmem a vysvětlí vám třeba i to, že to co chcete, vlastně nepotřebujete.... A to se mi líbí....
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.