Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok
Hodnocení od blan6153318:
Na Brandeis Clinic jsem na zákroku u MUDr.Juraje Payera byla již podruhé. Po faceliftu to nyní byla liposukce stehen. I při tomto zákroku jsem byla maximálně spokojena. Pan doktor Payer je skvělý operatér i člověk, detailně mi vše před zákrokem vysvětlil a rovněž operace proběhla bez problémů. Vřele mohu pana doktora doporučit. Rovněž pan doktor Machač odvedl jako anestetik velmi dobrou práci. Rovněž tým sestřiček plastické chirurgie je skvělý, stejně jako minule jsem byla hýčkána, Lenka, Katka i další o mne výborně pečovaly. Skvělé, luxusní prostředí, komfortní ubytování. Děkuji samozřejmě i vedení kliniky, paní Anně a Jitce za vytvořené podmínky pro můj tak příjemný pobyt na Brandeis Clinic.
Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!
Po operaci štítné žlázy před 8 lety neustále přibírám a proto se potřebuji zbavit tuku v ovblasti břicha, případně boků. Očekávám skvělé výsledky.
Číst dálDobrý den. Jmenuji se Michal a je mi něco po padesátce. Rozhodl jsem se, že si nechám své tukové zasoby, za celý život pečlivě nashromážděné ve formě pneumatiky kolem pasu, odstranit. Zlákala mě nabídka dobře propagované, bezbolestné liposukce...
Číst dálVeškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.
Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.