Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 4. 2016 · Aktualizováno: 10. 9. 2023

Odstranění vrásek u muže

Nepřesvědčivý výsledek
85261
85260

Problém snad asi ani bych neřekl,pouze bych se rád zbavil obličejových vrásek...

1

Komentář (1)

Dobrý den, máte již domluvený termín konzultace? Dejte pak prosím vědět, co Vám pan doktor doporučil. Určitě nejste jediný, kdo nad podobným zákrokem uvažuje, tak Vám přeji ať jste spokojen. Pošlete pak i fotografie po zákroku? Děkuji.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Jedním slovem katastrofa!

Rozhodla jsem se pro facelift v místním znecitlivění. Větší utrpení jsem v životě nezažila. Tento taky doktor neví, co dělá. Výsledkem je, že mám znetvořený obličej a šílenou starost, zda to vůbec půjde nějak napravit. Prostě napřed bolest a...

Číst dál
Moje vylepšení je velmi lákalo!!!

Proč doporučit svého lékaře? Protože jsem u pana Doc.MUDr.měla už několik zákroků a byla jsem vždy velmi spokojena proto taky všem co uvažujete o nějakém vylepšení přeji šťastnou ruku při výběru plastického chirurga tak jak jsem měla já.-První...

Číst dál
Reakce okolí na facelift
Problem - velky strach jak to vse zvladnu a jaky bude vysledek.Chci vypadat pouze prirozene,svezeji.Jaka je vetsinou reakce lidi, pratel, rodiny..?

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.