Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 3. 2016 · Aktualizováno: 28. 9. 2023

Zmenšení u nezletilých

Nepřesvědčivý výsledek

Chci se zeptat jestli provádíte zmenšení prsou u nezletilých? Je mi 16 let a mám velikost číslo 6, což mi způsobuje velké zdravotní komplikace.

3

Komentáře (3)

Dobrý den, možná vložte dotaz spíš do diskuze, ale co vím, že u zvětšení prsou Vám 18 být nemusí a stačí souhlas rodičů, tak to možná bude stejné i u zmenšení prsou. Dejte mi prosím vědět, až Vám lékař odpoví. Samotnou by mě to zajímalo...<br />
<br />
Lucka
Odpovědět
Ahoj, mám kamparádku, která tuto operaci má za sebou - byla těsně po konci základky, před střední už chtěla být "nová" - napsala jsem s ní o tom rozhovor http://www.plasticka-chirurgie.info/novinky/zmenseni-prsou-lze-i-v-puberte<br />
<br />
Něco jako tvůj příběh? Už jsi byla na konzultaci v Sanus? Co si o tom myslí rodiče, podporují tě v tom? <br />
Držím palce, Míša. Klidně písni - můžu tě spojit s kamarádkou - pokud by tě zajímaly detaily.
Odpovědět
Ahoj, já jsem byla na zmenšení prsou v 15 letech. Kromě bolestí zad mě dost frustrovaly poznámky spolužáků na ZŠ a odmítla jsem studovat dál a prožívat to samé na VŠ - posměšné poznámky, pohledy na hruď namísto do očí. Osobně jsem plastiku podstoupila v Brně, ale řekla bych, že postup je všude stejný, vždy jde hlavně o přístup a já jsem byla v Brně na klinice velmi spokojená. Z velikosti 6-7 jsem měla velikost 3 a vypadala jsem, jako bych byla o 10kg hubenější. Estetický výsledek mě překvapil ještě víc než zdravotní. Dokonce kluk,do kterého jsem byla v té době tajně zamilovaná, si mě konečně i všiml a začal se se mnou bavit a viděl mě jako ženskou a ne jako "dojnou" :-)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.