Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 6. 2015 · Aktualizováno: 1. 10. 2023

Po dětech jsem měla svěšená prsa

Stojí to za to
3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj...

Hodnocení od pavd6151715:

Po dětech jsem měla svěšená prsa

Chtěla bych tady napsat poděkování panu doktoru Polákovi a jeho celému týmu sestřiček za skvěle odvedenou práci. Dlouho jsem se chystala k operaci prsou, byla jsem na několika konzultacích u plastických chirurgů po Severní moravě, ale nikdo mě neoslovil tak jak pan doktor Polák. Už jen při vstupu do jeho soukromé kliniky v Ostravě, mi říkalo, že to je to správné místo kde se nechat odoperovat. Po dětech jsem měla velice nehezké svěšené prsa, ani jsem nevěřila, že pan doktor bude takový kouzelník a udělá mi z nich krásné plné trojky. Jsem 2 měsíce po operaci a výsledek je nad mé očekávání. Krásná prsa, už se těším až bude teplo, a budu moct tu krásu předvést v plavkách. Na kontroly jsem jezdila až ze Zlína, ale opravdu to stálo zato!!Děkuji Dana H.

1

Komentář (1)

Dano, dobrý den, <br />
<br />
2 měsíce po operaci, to jste zvládla tak akorát do plavek. Prsa už jsou asi víceméně bez otoku a tedy vše na svém místě. Nepodělila byste se s námi o fotografie před a po zákroku? <br />
<br />
<br />
Jaký typ implantátu ste s panem doktorem vybrali? Čeho jste se před operací nejvíce bála?<br />
<br />
Díky moc Michaela.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pro zákrok jsem se rozhodla okamžitě
Navštívila jsem paní doktorku Toriskovou na Formi clinic na konzultaci. Paní doktorka byla velice milá a vše mi podrobně vysvětlila a i klinika na mě působila velice dobře, že jsem se pro zákrok okamžitě rozhodla.
Augmentace prsou na klinice Silesia

Dne 2.5.2018 jsem byla na augmentaci prsou na klinice Silesia Medical v Ostravě u pana primáře Bronislava Vřeského. Chtěla jsem malá prsa, ale při mých proporcích mi bylo panem Vřeským řečeno, že malé implantáty by na velké ploše vypadaly nehezky....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.