Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

31. 5. 2015 · Aktualizováno: 2. 7. 2023

Dlouhodobé zkušenosti jsou vynikající

Stojí to za to

Dlouhodobé zkušenosti jsou vynikající, jedná se o lékařku se značnými zkušenostmi a na první pohled pozná nemoc a vyřeší ji neprodleně, až do úplného uzdravení. O každého se zajímá, nevynechá jediné vyšetření u odborných lékařů dle pokynů a proto všem vřele doporučuji.

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Odstranění znaménka ve tváři
Podstoupila jsem u paní doktorky odstranění znaménka ve tváři laserem a jsem velmi spokojená. Paní doktorka je profesionál každým coulem, poradí. Oceňuji příjemný, trpělivý přístup a ráda jí doporučuji dále. Ela
Odstraneni znamenek

U pani doktorky Větěchové ve Frydku-Mistku jsem byla 10 kvetna 2017. Chtela jsem odstranit male znamenka a vyhladit mensi vystupky z uz predeslych odstranenych znamenek.Objednavku jsem si udelala pres webove stranky Dermacentrum ktera me byla...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.