Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 8. 2016 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Podstoupila jsem redukci a modelaci prsou

Stojí to za to

Hodnocení od drnda258569:

Podstoupila jsem redukci a modelaci prsou

28.7. 2016 jsem v Nemocnici Na Bulovce podstoupila operaci redukci a modelaci prsou. Chtěla bych touto cestou moc poděkovat celému personálu, ale hlavně MUDr.Veronice Hromádkové za maximálně profesionální a hlavně lidský přístup. Zaslouží si můj obrovský dík!!! Její péče je opravdu skvělá a výsledek je úžasný. Změnil se mi život. Nemám konečně bolesti a můžu normálně fungovat. Jsem maximálně spokojená. S paní doktorkou jsem maximálně spokojená a proto pokud mohu mluvit za sebe tak vřele doporučuji. Paní doktorka je milá,vstřícná a moc šikovná. Děkuji strašně moc Lenka K.

6

Komentářů (6)

dobrý den Lenko, jste teprve chvilku po operaci, jak se cítíte? O kolik Vám prsa zmenšili?
Odpovědět
Dobrý den, cítím se skvěle. Prsa mi zmenšili z vel. 80F na vel. 80C.
Odpovědět
To je super, mám kamarádku, která má asi G a strašně se bojí bolesti...není to tedy tak hrozné? A asi to stojí za to, že?
Odpovědět
100% to stojí zato. Hlavně nebude mít bolesti zad a hlavy. Takže bych řekla ať neváhá a jde. Prsa bolí přiměřeně, daleko víc bolí záda, když si nemůžete lehnout na bok nebo břicho. Ale už je to lepší i s těmito bolestmi.
Odpovědět
prosím měla jste operaci na pojištovnu při velikosti F _děkuji M.
Odpovědět
Ano měla. Obvodní mě poslala na plastiku, věděla jsem že mám mít i neurologa. Ortopeda, mammagraf a vzp chce i rehabilitace. Až vám dají termín operace tak vyšetření nesmí být starší 3 mesicu od těchto specialistů. Já měla termín až v květnu 2017 ale uvolnilo se jim místo tak jsem šla 28.6.2016.
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zmenšení u nezletilých
Chci se zeptat jestli provádíte zmenšení prsou u nezletilých? Je mi 16 let a mám velikost číslo 6, což mi způsobuje velké zdravotní komplikace.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.