Dobrý den,
Před 16 dny jsem byla na zvetseni rtu kys.h. Aliaxin lips. Před 2 dny se objevilo mnoho boulicek , ktere jsou svetlejsi barvy. Vrchni ret je cely hrbolaty. Uprostred je stale modrinka.prosim, jaky to muze mit duvod. Nyni uz asi na ani vyznam masirovat, ze. Bolest necitim.Jsem z toho nestastna. Celkem jsem dala za rty 11.000 ,- a jen problemy.
Predem dekuji za odpoved
Dobrý den
pravděpodobně se jedná o kyselinu hyaluronovou. Doporučuji masírovat, případně nechat rozpustit ideálně na klinice kde Vám aplikovali.
S pozdravem
MUDr. Sylvia Krajčová, MBA
Klinika YES VISAGE
dobrý den, jedná se o povrchově prosvítající výplň. Asi týden má cenu try jemně ale pevně masírovar a snažit se bouličky zatlačit do hloubky a tam "rozmáčknout" mezi prsty anebo o zuby. Pokud by se nezdařilo, pak vám výplň rozpustí. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobrý den Nikol,
nemusíte z toho být nešťastná. Bouličky jsou pravděpodobně prosvítající nahromaděná kyselina hyaluronová. Jejich jemné masírování má význam a je možné, že se to do týdne zlepší. Pokud ne, navrhla bych navštívit kliniku, kde vám výplň aplikovali.
Snad budete mít již brzy krásné rty podle vašich představ.
Dr. Zborovská
I am Clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.