Dobrý den , Na základě svoji nedostatečné informovanosti jsem si nechala píchnout od jedné paní kosmeticky- bývalé zdravotní sestry výplň do rtu princess ze stříkačky 1ml . Nechávám si vyplňovat jen srdíčko takze velmi male množství . Dost ale vpich krvacel, ted to ale vypada Moc hezky ! Bohužel jedna kamarádka mí řekla ze za peníze které mi to paní píchla to urcite rozpichava , a tak je tam riziko infekce . Docela me to vyděsilo, chtěla jsme se zeptat pokud je tam opravdu riziko, tak jaké a přenosu čeho? Je pravda ze jsem si nechávala pichat rty vícekrát a pokaždé kolem sedmi tisíc, ted za 700 takze jsme byla překvapena . Byla Mo doporučena jelikož to picha velmi hezky ;(
Dobrý den, ikdyž pravděpodobnost přenosu infekce z pacienta na pacienta je v tomto případě minimální, vyloučit se nedá. Doporučila bych Vám podstupovat jakoukoli injekční proceduru v lékařské ordinaci , jednak proto, že kosmetičky k tomu nejsou oprávněné a v kosmetickém salonu Vám nemůže být poskytnuta adekvátní první ani následná pomoc.
S pozdravem
MUDr. Šárka Běrská
Dobrý den,
kosmetičky ani zdravotní sestry nesmějí v ČR provádět zvětšení rtů pomocí aplikace kys. hyaluronové. Pokud se chcete vyhnout rizikům, doporučovala bych Vám aplikaci výhradně u zkušeného dermatologa/dermatoložky a zvážit spíše kvalitnější materiály typu Juvederm, které déle vydrží. Např. za aplikaci 0,55 ml Juvederm u nás v Premier Clinic v centru Prahy zaplatíte pouze 4 400 Kč.
Zdraví MUDr. Jana Votrubová, PhD. - dermatolog
Dobrý den,je dobré si vybrat klienty ověřené pracoviště.
J.Kačírková Medilip
Dobré odpoledne, vážená paní Myško.
Výplně rtů musí vždy provádět pouze vyškolený lékař, nikoli kdokoliv jiný, jelikož se jedná o invazivní zákrok samozřejmě s rizikem infekce, pokud není prováděn za dostatečných sterilních podmínek, které Vám při jakékoli aplikaci mimo zdravotnické zařízení nemohou být zaručeny. Nákupní cena 1ml kvalitní výplně je značně vyšší než 700,- Kč. Proto Vám doporučujeme, abyste vždy navštívila vyškoleného lékaře na estetickou medicínu.
S přáním hezkého dne
MUDr. Jana Synková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.