Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli doporučujete rty po výplni, až odezní otoky, masírovat? Nedojde k rychlejšímu vstřebání kyseliny? Názory jsou různé. Děkuji
Dobrý den,
doporučuji se obrátit na lékaře, který zákrok vykonával.
S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková, MBA
Dobrý den, ideální je tuto problematiku konzultovat s plastickým chirurgem, který ret vyplnoval, dala jste mu důvěru k aplikaci, dejte mu prosím důvěru i v pooperační péči.
Dobrý den, byla jsem cca před 3 týdny na vyplní kyseliny hyaluronove do horního rtu, bohužel mám ret hrozné velký a nevypadá to hezky, na dotek tam mám hrozné moc kyseliny a při úsměvu se mi tvoří vaky nad rtem, chtěla jsem se zeptat jestli se přebytečná kyselina da nějak odstranit ? V případě která klinika okolo Ostravy tohle umožňuje ? Hezky den a děkuji za odpovědi :) klidne bych podstoupila odstranění a tak nevýrazné zvětšení
Dobrý den, Martienko.
Přebytek kyseliny hyaluronové lze velmi úspěšně odstranit hyaluronidasou .
Zdraví
MUDr. Šárka Běrská
Dobrý den, chtěla bych si nechat zvětšit rty kyselinou. Prosím o ceny a Vaše nabídky. Děkuji
Používám kyselinu hyaluronovou ,speciální přípravek pro rty fy Regenyal.
Cena za 1ml je 6 tisíc.
MUDr.J.Kačírková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.