Dobrý den, zajímá mě jak moc je možné zvětšit velká mírně povislá prsa pomocí lipofillingu v rámci jednoho zákroku. Všude se mluví o tom, že se zpravidla jedná pouze o zvětšení o jednu velikost. Chtěla bych vědět, zda to platí i pro "obdařenější" ženy. Před těhotenstvím jsem měla podprsenku 75H, během 80K a při kojení jsem pořizovala 80M. Nyní jsem po kojení zůstala na 80K s 15kg nahoře oproti původní váze. Nyní mám 170cm a 82kg.
Dobrý den vážená paní,
pro efekt lipofilingu je důležitý prostor, do kterého je možné tuk vpravit. Nelze totiž tuk vložit do jednoho místa a udělat tukovou bublinu, každá částečka tuku musí být obklopena zdravou tkání, aby se mohla vhodit a zůstat, jinak se tuková částečka vstřebá.
Pokud jsou tedy prsa už před operací větší, lze do nich aplikovat bezpečně více tuku a můžeme dosáhnout i většího zvětšení než jenom jedno číslo.
S pozdravem a přáním hezkých dnů
M. Molitor
Art Ethic Clihnic
Dobrý den,
ano, vždy se jedná o zvětšení asi o půl až jedno číslo, myslím tím, konečnou velikost po vstřebání otoků.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.