Zvětšení prsou na vpáčeném hrudníku

Trpaslik
Trpaslik
8. 6. 2017 · Poslední odpověď: 9. 6. 2017

Dobrý den, rozhoduji se jestli jít nebo nejít na zvětšení prsou a prosím Vás o radu. Měřím 167, vážím 54 kg, obvod hrudníku 71 cm, velikost prsou minimální. Na konzultaci mi pan doktor doporučil implantát v rozmezí 250 - 300 ml, kulatý s vysokým profilem. Co mě ale trápí je to, že mě upozornil, že mám lehce vpáčený hrudník, což může výsledek operace ovlivnit. Níže přikládám i foto. Moc bych si prsa přála, ale ne za cenou, že budou nehezká a nesouměrná. Můj požadavek byl aby, byli co nejpřirozenější. Pan doktor byl velice milý a profesionální, ale chtěla bych slyšet i další názory. Předem děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

V podstatě souhlasím s názorem lékaře, u kterého jste stav konzultovala, ale asi bych dal přednost anatomickému implantátu, ale protože je u Vás na první pohled vidět více žebra než vpadnutý hrudník, vše bych ještě jednou probral s Vaim plánovaným operatérem.
Pěkný den přeje
dr.t.kempný

2 adresy v Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj...

Dobry den, klidne zajdete jeste na nezavaznou konzultaci na jine pracoviste, vpaceny hrudnik mate lehciho stupne. S kulatym i anatomickym implantatem bude velmi pekny vysledek, ale jak jiz bylo zmineno - zalezi na objemu, ke zvazeni je i stredni profil.
S pozdravem Dr. Horyna Pavel

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...

Dobrý den, zcela jistě nejste klasický případ vpáčeného hrudníku, jen hrudní kost trochu více zapadlá. Pro přirozený vzhled není důležitý typ implantátu, ale velikost a to ve Vašem případě ne příliš velká. dr.Paděra

Podle fotky to tak strašné není, jak Vy to píšete. Nikdo Vám však férově neodpoví, dokavad Vás nevyšetří.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na ********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Vpáčené bradavky
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 7. 2012
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 5. 2007
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 4. 2010
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 11. 2015
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 12. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2021
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 2. 2007
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 10. 2012
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 11. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi