Zvětšení prsou a fibroadenom

Uzivatel
15. 1. 2007 · Poslední odpověď: 25. 4. 2012

Dobrý den, v 16 letech jsem si našla v prsou "fibroadenom", který prý není třeba odstranit, ale nabídnuto mi to bylo, nepodstoupila jsem tento zákrok. Nyní mi je 31 let, čekám druhé dítě a po kojení bych ráda podstoupila zvětšení prsou. Je vhodné tyto fibroadenomi odstranit? Dá se to zároveň vyřešit s implantáty? Byla by celá operace na mé náklady? Děkuji

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená paní, poradit Vám mohu až po Vašem podrobném vyšetření. Rozhodně byste ale měla navštívit mammologickou poradnu.
Zdraví
Dr Svoboda

2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...

Dobrý večer.Ve Vašem případě bych doporučoval mammologické vyšetření a jestliže mamolog nebude nic namítat,je možné augmentaci provést.V případě,že by se fibroadenom vyskytl v oper.poli,tak bych ho odstrani,zbylé bych ponechal a doporučil pravidelně sledovat.Cena zákroku včetně implantátu je 45 000 Kč.
Jestliže Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.
S pozdravem,MUDr.Libor Polák,

3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj...

kdy jste byla na vyšetření na mammologii? před každou kosmetickou operací prsů svým pacientkám toto vyšetření naléhavě doporučuji právě z preventivních důvodů, s pozdravem doc Dušková

Dobrý den, děkuji za dotaz.Zvětšování prsů je vhodné provádět v případě, kdy mammolog rozhodne, že pacientka je zdráva a v dané chvíli nehrozí zhoubný proces v prsu.Odstraňování fibroadenomu v jedné době se zaváděním implantátů bych nedoporučoval, pokud by ložisko neleželo přímo operované vrstvě.Dr.Remeš,

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 4. 2010
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 11. 2015
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 12. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2021
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 2. 2007
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 10. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 11. 2008
Zvětšení prsou
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 10. 2013
Zvětšení prsou
33 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 4. 2012
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 11. 2012

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi