Zvětšení prsou u mužů

Uzivatel
4. 1. 2007 · Poslední odpověď: 18. 3. 2010

Dobry den,jsem kluk, je mi 20 let,ale vypadam spis jako holka.Mam 167cm a 48 kg a celkovou kostru a figuru mam jako holka.Uz nejaky cas pracuji v oblasti travesty a vice mene ziji vacsinu casu jako holka a take kvuli tomu bych si chtel dat zvetsit prsa implantaty,abych vypadal co nejvic feminne.Nejsem transexual a nechci podstoupit zmenu pohlavi,jsem normalni kluk co sa jenom prevleka a hraje roli zeny, ale chtel bych mit prsa.Uz jsem predtim podstopil korekci nosu a zvetseni rtu a take nekolik dalsich kosmetickych procedur jako permanentni make up a pod., a chtel bych se tedy zeptat, jestli by bylo mozne podstoupit i zvetseni prsou i kdyz jsem fyzicky muz.Dekuji vam predem za odpoved a zustavam s pozdravem.

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Augmentaci mužům provádíme také ,jak v Praze tak v K.Varech.Můžete se objednat ke konzultaci .Cena od 50000 do 70000 korun. drKupka

Souhlasím s níže zmíněnými nazory kolegů. Zvětšení prsů pomocí implantátů u muže je možné a někdy i jednodušší než u některých žen s povolenou kůži prsů. Zákrok a vše co s ním souvisí by stál na mém pracovišti 61 000 kč.

Transexuály operujeme. I když se za něj nepokládáte, operace u nás je možná, pokud by Vám nevyhovovala Ostrava.

Dobrý den-odpověď na pana Alexe.Rozhodnutí o zvětšení prsou u muže není vázáno na žádný předpis.je to vaše svobodná volba.Tyto operace se provádějí i u mužů.Bližší informace Vám zajisté řekne pří konzultaci každý plastický chirurg.
Pokud máte zájem o operaci můžete se obrátit na mé pracoviště v Ostravě.
Diskrétnost a vstřícnost personálu je samozřejmostí.
Veškeré kontakty na ***************
S pozdravem Dr.Lišaník

MUDr. Štefan Lišaník
4.3
(3)
Ostrava
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Gynekomastie
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 2. 2017
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 9. 6. 2012
Gynekomastie
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 4. 2014
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 11. 2007
Gynekomastie
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 2. 2017
Zvětšení prsou
18 odpovědí, nejnovější odpověď: 23. 5. 2013
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 11. 2008
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 11. 2015
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 12. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 10. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi