Dobrý den,jsem objednaná za měsíc na tetování a ráda bych v únoru na zvětšení prsou.Nevadí tomu to tetování?Jak moc se můžou změnit prsa po těhotenství?Mám jedno dítě,ale určitě budu chtít za 2-3 roky druhé. Děkuji L.
Mě se tetování sice nelíbí, ale nemělo by mít opravdu vliv na augmentaci. Po kojení mohou změny být ale je to opravdu individuální. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Tetování by nemělo mít vliv na operaci. Změny v těhotenství jsou individuální a záleží na velikosti prsů. dr.Paděra
Dobrý den jsem 2 roky po zvětšení pod sval. Chci se zeptat ,jestli se dá něco dělat s pohybem prsou při každém použití prsního svalu. Prsa se mi rozjedou do stran při sebemenším zatnutí :( . Je to vidět i kdzž mám sportovní podprsenku pevnější. Děkuji Katka
Nic se s tím moc dělat nedá. Někdy je pouzdro implantátu (to vlastní nově vytvořené) připevněno ke svalu a tak pohyb je více vnímnutelný. Reoperaci považuji za zbytečnou. Ale musí se to vidět. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na původního operatera a ne-li pak na jiného ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.