Cena zvětšení o 1-2 čísla

Uzivatel
8. 10. 2007 · Poslední odpověď: 10. 10. 2007

Dobrý den,mám prsa po otci malá a skoro bez tvará...Jsem vyšší postavy. Chtěla jsem se zeptat kolik by stálo zvetšení o jedno a půl čísla?? Chtěla bych hodně přirozené implantáty a hezký tvar.Na kolik by mě taková operace přišla??

Reklama

odpovědí (10)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Milá Terezo,doporučuji nejprve konzultaci a prodiskutování tvaru a velikosti Vašich budoucích prsů.Cena je na naší klinice kolem 55 ooo .Zdraví dr.Vraspírová

Dobrý den, děkujeme Vám za dotaz.Cena se na naší klinice provádí od 70.000,-Kč, cena se odvíjí dle použitých implantátů.Ráda bych Vám nabídla vstupní konzultaci s plastickým chirurgem - Doc. Dušková,Doc. Tvrdek, Dr. Bouda, cena je 300,-Kč.Zde se dozvíte který impl. je pro vás nejvíce vhodný a nejpřirozeněji by vyhověl Vašim představám.Pro objednání nás kontaktujte . S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.

Terezo,stejný názor jako kolegové-cena není závislá na velikosti,ale na typu a značce použitého implantátu.Na mém pracovišti Vás vyjde operace,celková anesteze ,hospitalizace a podprsenka na 45000KC.

Vážená Terezo.Cena se neodvíjí od toho o kolik čísel si přejete prsa zvětšit,ale spíše od typu implantátu ( od 8000 až do 22000 za jeden implantát).Stejný typ implantátu-jeli velký,nebo malý stojí stejně.Jak vidíte z příspěvků ceny za vše ostatní jsou podobné na různých klinikách.Na našem pracovišti zvětšení kvalitními ,kulatými implantáty fy. Mc.Ghan vás příjde na 52000 Kč-anatomickými o 20000 více. S pozdravem Dr. Vrbický

Dobrý den.Na našem pracovišti stojí augmentace 45 000 Kč.
V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák

3 adresy v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj...

Anatomické implantáty od McGhan- komplet za 69000 kč,
od Polytechu - komplet za 51000 kč.
dr.kupka

Cena za operaci se pohybuje v rozmezí cca 45 - 65 tisíc, záleží na tom, jaké implantáty budou vás nejvýhodnější.Ale přesně vám nelze odpovědět, takže rada zní : Vyberte si dobrého a zkušeného plastického chiruga, který vám dokáže poradit a nechte to na jeho znalostech a zkušenostech. Zdraví Dr Svoboda

2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...

Dobrý den. Cena se neodvíjí od velikosti implantátů, ale od použitého typu a výrobce. V sanatoriu SANUS Vás zákrok včetně anestezie a implantátů vyjde na 39 až 58 000 Kč. A na závěr : jestli chcete přirozená ňadra, nechte rozhodování o typu a velikosti na Vás a chirurgovi, který Vás bude operovat. Nedávejte na internetové diskuse o velikostech, atd.. Nashledanou, dr. Remeš

Vážená paní Terezo, Vámi žádaný zákrok včetně implantátů, hospitalizace, anestezie a pooperační péče stojí okolo 59.000,-Kč. Před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat. Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal

Související dotazy

Cena zvětšení prsou Macrolane

ahoj
2. 1. 2015 · Poslední odpověď: 8. 1. 2015

Dobrý den, zajímala by mě cena zvětšení prsou metodou Macrolane.

odpovědi (4)

Záleží na množství materiálu. podstatné je, že technika má svá rizika a dělat by ji měl jen někdo, kdo s ní má velké zkušenosti. Podle množství materiálu- 20-80000 Kč. Obvykle cca 40000- tedy oproti implantátům se to nevyplatí a tak už to skoro neděláme...

Jaké implantáty - sportovec - malá prsa

pavlinka747383
pavlinka747383
1. 10. 2018 · Poslední odpověď: 5. 10. 2018

Dobrý den, již delší dobu uvažuji nad zvětšením prsou... už delší dobu mě moje malá prsa trápí mám velikost podprsenky 85B super push up ( v běžné vůbec nevycházím z domu). Hodně sportuji a ráda bych upřednostnila implantáty Motiva Ergonomix. Cílová velikost by se mi libila C/D. Obvod hrudníku pod prsy mám 93cm kolik ml a profil by byl zhruba vhodný? Plánuji navštívit některou z klinik na konzultaci.... jen bych chtěla mít představu než vyrazím:) přikládám foto. Přeji hezký den Pavlína.

odpovědí (6)

Vaše prsa dle fotky neodpovídají velikosti žlázy, kterou máte. Nosíte B jen aby to vypadalo, což je logické. Nevím, proč jste si vybírala uvedený typ implantátu a domnívám se, že byste toto měla nechat na operaterovi. Ten Vám při konsultaci vše vysvětlí. Z fotky to nerad konsultuji, respektive to nedělám, není to profesionální přístup. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Provádíme tzv " bezjizvé" zvětšení prsů z operačního přístupu v podpaždí.

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 6. 2010
Zvětšení penisu
1 odpověď, nejnovější odpověď: 29. 11. 2019
Zvětšení penisu
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 2. 2015
Odstranění znamének
1 odpověď, nejnovější odpověď: 22. 3. 2010
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 6. 2009
Zvětšení prsou
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 21. 12. 2013
Labioplastika
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 6. 2023
Zvětšení penisu
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 1. 2017
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 9. 2018
Lipofilling prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 10. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi