Dobrý den, Mám 14 dni po augmentaci a z bradavek mi vytéká bílá tekutina, když bradavky zmacknu. Prosím o radu, co by to mohlo byt a s čím to souvisí
Nedělejte si s tím starosti. Bílá tekutina je mléko. Někdy po operaci zvětšení prsů v prsní žláze dochází k neinfekčnímu zánětu žlázy, který vede k reaktivní laktaci, tedy produkci mléka. To vždy ustoupilo. Buďte v klidu. Zdraví Dr. Tomášek
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den,
kolega má pravdu, jedná se o laktaci. V případě jakýchkoliv pochybností se doporučuji obrátit na Vašeho operatéra.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Dobrý den, jsem transsexuálka, cca 2 roky po operaci prsou. Bohužel můj implantát je velmi malý vůči mé postavě (300 ml) a zároveň mě pravidelně pobolívají bradavky (ačkoliv na ultrazvuku se nic nenašlo). Implantát mám dávaný bradavkou a pod žlázu. Chtěla jsem se prosím zeptat, je reálné, že by s větším implantátem, který by byl pod svalem se snížila bolest bradavek? V současné situaci je totiž má situace taková, že mám prsa malá a bolestivá.
Děkuji moc a
Takováto situace je složitější v tom, že skelet je jiného typu. Musí se to vyšetřit. Troufám si říci, že bolestivost bradavek s tím nemá nic společného, snad jen to, že se bradavky se zvětšením více odírají a jsou tedy bolestivější.. Ideální je obrátit se na původního operatéra.
Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.