Opar před augmentací

Uzivatel
23. 4. 2007 · Poslední odpověď: 24. 4. 2007

Dobrý den, dočetla jsem se, že by pacientka před operací asi tři týdny neměla prodělat žádné virové onemocnění. Chtěla jsem se zeptat, jak je to s oparem na rtech. Trpím na něj poměrně často a nerada bych, aby to způsobilo nějaký problém.Děkuji

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Pokud je plánována operace v místním znecitlivění, herpes nevadí. Celková anestézie s intubací by s největší pravděpodobností nemohla být provedena. Jedinou možnou obranou je nasadit asi týden před zákrokem Herpasin – tabletky a současně informovat o situaci operatéra. Já v těchto případech rezervuji ještě jeden „záložní“ termín po 10 dnech.

Milá Petro, herpes je prokletím lidstva a jeho různými formami trpí až 1/3 lidí. Pokud je jeho výskyt lokalizován na jedno místo na těle, platí, co odpověděl kolega Kloud.
Zdraví dr. Šmuk

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...

Dobrý den, pokud není jeho výsev doprovázen celkovými příznaky, nepovažuji za nutné operaci rušit. Srdečně zdravím.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 8. 2021
Liposukce
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2012
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 3. 2007
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 3. 2008
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 1. 2010
Mikropigmentace
Žádné odpovědi
Mikropigmentace
1 odpověď, nejnovější odpověď: 29. 4. 2008
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 11. 2021
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 1. 2024
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 10. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi