Výměna za větší kulaté

Uzivatel
4. 2. 2008 · Poslední odpověď: 9. 2. 2008

Dobrý den,mám dotaz mohla by jsem si dát větší impl. nyní mám 360 ml anat.pod žlázou a chtěla bych výměnu dát si kulaté.Jaký je váš názor?

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Asi to bude možné, ale bez vašeho vyšetření vám nemohu seriozně odpovědět.Zdraví Dr Svoboda

2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...

Otázka je jak dlouho jste po augmentaci. Určitě lze výkon provést, dokonce i ze stejného operačního přístupu tak, že se jizva vytne a znova se zašije. Nepozná se , že jste byla na operaci 2x. Zdraví Dr. Tomášek

Vážená slečno či paní,
těžko odpovedet na Váš dotaz bez vyšetření.Zdraví dr vraspírová

Dobrý večer. Teoreticky to možné je. Zda je to vhodné právě u Vás bych nechal rozhodnout chirurga, který Vás uvidí na konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš,

Související dotazy

Augmentácia alebo pexia?

keanaaaa
keanaaaa
15. 7. 2014 · Poslední odpověď: 18. 7. 2014

Dobry den, v oktobri ma caka konzultacia u doktora avsak napriek tomu by som chcela pocut predbezny nazor co mozem ocakavat. Meriam 170cm a vaha je 55kg, obvod pod prasiami mam 73cm. Bojim sa ze doktor mi navrhne pexiu, kedze som schudla a prsia poklesli, co ma teda trapi najviac. Chyba mi pekna vypln, a hlavne nemozem nosit saty a tricka bez podprsenky lebo to vyzera strasne, chcela by som mat vacsie a plne prsia.Dakujem za nazor, mam 24 a ziadne deticky.

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Mladým bezdětným děvčatům vkládám nejraději implantáty pod sval a kulaté, protože je vkládám z podpaždí a odtud to je vidět minimálně. Dělám to tak více než 23 let. Tyto zkušenosti mám právě z Virginie, kde jsem to viděl prvně...

Zdraví Dr. Tomášek

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 10. 2015
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 2. 2019
Vpáčené bradavky
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 7. 2007
Zvětšení prsou
60 odpovědí, nejnovější odpověď: 11. 3. 2013
Zvětšení prsou
13 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 7. 2012
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 11. 2017
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 7. 6. 2017
Profiloplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 11. 2020
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 1. 2022
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 27. 11. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi