Dobrý den, chtěla bych se Vámi poradit ohledně velikosti prsou. Mám 171 cm, 90cm přes prsa a 84 pod prsy, chtěla bych plné trojky. Pan doktor mi navrhl 350-390 ml, anatomické implantáty Mentor. Operace se blíží a já se pořád nemůžu rozhodnout, jakou velikost zvolit. Nerada bych byla zklamaná, i když vím, že to zas tak velký rozdíl není. Nemáte někdo podobné míry a velikosti od těch 350 do 390 ml? Předem děkuji za odpovědi a případně vložené fotky :-)
Chce to vidět. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na ************, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, pokud proběhla řádná konzultace a vše jste probrali, nechal bych upřesnění implantátu již na Vašem chirurgovi. Vždyt i těsně před zákrokem si pomocí zkusebního sizeru si můžete porovnat rozdíl mezi implantáty. S pozdravem Pavel Horyna
Vážená paní,
odpovědět vám seriozně bez vašeho vyšetření nelze.
Dr Svoboda
Dobry den, bez vysetreni to opravdu seriosne nelze rici a poradit;) Vas operater Vam muze ukazat predoperacni sizery, abyste si udelala predstavu.Hodne stesti dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.