Přeji krásný den. Rada bych věděla jak velká asi budou prsa (teď velikost 0) s anatomickými implantáty 300ml? Děkuji
Dobrý den,
máte-li zájem objednejte se na konzultaci s plastickým chirurgem,kde Vám bude vše podrobně vysvětleno.
Pro objednání volejte recepci kliniky GHC 222 211 20,208.
dobry den, jsem po 1. Konzultaci. Chtela bych vetsi, pevná prsa. Mám asymetrii a mírný pokles. Mám sportovní postavu 180cm/65kg, pod prsy 77cm. Doktor byl pro 375 do obou, modelace se zmensenim dvorce. Já uvazuji nad 400ml. Budu rada za vaše názory :) přikládám fotku prsou - fotku vysnenych prsou.
Dobrý den,
pouze podle fotografií se možná velikost implantátů nedá odhadnou, záleží na postavě , výšce, šířce ramen a hrudníku. Při asymterii lze použít různou velikost implantátů ale volba je limitovaná velikostmi, které jednotliví výrobci mají k dispozici. Ve Vašem případě by implnatátty měly mít vyšší nebo vysoký profil.
Dobrý den , mám prsa po kojení povislá a vykojená. Co by jste mi doporučil? A jaká by byla orientační cena? Ať vím kolik našetřit ,-)Ráda bych krásná pevná prsa velikost 3 /3,5 Děkuji za jakoukoliv odpověď a přeji krásný den M.P.
V únoru je zdarma. Pokud máte zájem prosím napište mi do emailu. S pozdravem prim Mudr Ludmila Šulcová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.