Dobrý den, mám naplánovanou augmentaci, ale nemohu se rozhodnout mezi velikostí 250 a 270 anat.polytech. Na fotce mám 250 ml. Zvolili byste 270? Mám 160/54, 75 cm pod prsy, 83 přes. Jsem aktivní sportovec, horolezec. Po třech dětech mi nezbyla žádná prsa. Děkuji za názor.
Dobrý den, velmi Vám to sluší a vzhledem ke sportu bych volila tyto.
Dobrý den poprosím o názor mám udělané prsa 250ml je to už pár let a nyní jsem po těhotenství a kojení po konzultaci mi kvůli mezeře mezi prsy a volné kůži byla navrhbuta velikost 500ml (nejmíň by šlo 450ml) z této velikosti nemám dobrý pocit mám jen 164cm a 55kg nelíbí se mi obří prsa chtěla jsem jen vypnout kůži a vyplnit vzdálenost mezi prsy. Menší mi prý toto neudělají a nepomohou s problémem. Fotku bych poslala případně do zpravy... Jsem z toho nešťastná nesehnala bych na sebe nejspíš už žádné oblečení a bojím se taky rychle gravitace časem. Děkuji za názory
Dobrý den,
rozhodující je opravdu osobní návštěva a konzultace s lékařem, takto lze těžko stanovit řešení. Souhlasím s kolegy, že se jedná o poměrně velké implantáty. Na nezávaznou osobní konzultaci se můžete stavit i u nás na Klinice YES VISAGE, kam se můžete objednat
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.