Dobrý den, mám dotaz ohledně velikosti prsů. Nosím podprsenku velikos 80/C. Podle čeho zjisím, jestli mám prsa tzv. dvojky, trojky... Mimojiné mám prsa asymetrická a čeká mě augmentace menšího prsu (velikost A). Doktor rozhodl o implantátu 270 - 300 ml.
Se značením velikostí prsů je to trochu problém. Dokonce jsem při mnoha letech své praxe zjistil, že mnoho žen ani svou velikost prsů nezná a velikosti jim nic něříkají, protože si stějně musí podprsenku vyzkoušet fyzicky. Různí výrobci označují velikost podprsenek různě. Ale konkrétně : A=1 B=2 C=3 D=4 atd. Ale : klasická velikost prsů - dvojky jsou 75/B , už to to tak neplatí, když je 85/B - kde jsou prsa velikost 2 k širokému hrudníku příliš malá. Je to tedy složité v okamžiku, kdy nesedí poměr obvodu hrudníku měřeno ve výši podprsní rýhy k malé velikosti prsů.K ostatnímu nejsem schopen se vyjádřit-to musí Váš lékař. ZdravímMUDr.Lucák,Ostrava
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.