Značení velikosti prsou

Uzivatel
4. 4. 2007 · Poslední odpověď: 4. 4. 2007

Dobrý den, mám dotaz ohledně velikosti prsů. Nosím podprsenku velikos 80/C. Podle čeho zjisím, jestli mám prsa tzv. dvojky, trojky... Mimojiné mám prsa asymetrická a čeká mě augmentace menšího prsu (velikost A). Doktor rozhodl o implantátu 270 - 300 ml.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Se značením velikostí prsů je to trochu problém. Dokonce jsem při mnoha letech své praxe zjistil, že mnoho žen ani svou velikost prsů nezná a velikosti jim nic něříkají, protože si stějně musí podprsenku vyzkoušet fyzicky. Různí výrobci označují velikost podprsenek různě. Ale konkrétně : A=1 B=2 C=3 D=4 atd. Ale : klasická velikost prsů - dvojky jsou 75/B , už to to tak neplatí, když je 85/B - kde jsou prsa velikost 2 k širokému hrudníku příliš malá. Je to tedy složité v okamžiku, kdy nesedí poměr obvodu hrudníku měřeno ve výši podprsní rýhy k malé velikosti prsů.K ostatnímu nejsem schopen se vyjádřit-to musí Váš lékař. ZdravímMUDr.Lucák,Ostrava

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 2. 2015
Modelace prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 12. 2014
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 26. 1. 2021
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 7. 2014
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 12. 2021
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 2. 2014
Lipofilling prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 10. 2021
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 8. 2016
Zvětšení prsou
13 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 1. 2014
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 1. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi