Dobrý den, jsem 4 týden po augmentaci 350 ml pod sval. Levé prso je už měkké, je trochu větší a o malinko niž. Možná, že jizva není úplně v podprsní rýze jako u prsa druhého, tak je možný ještě otok u jizvy, nevím..Ale pravé prso je tužší, menší a malinko výš. Chci se zeptat zda je to tím, že ještě " nesedlo a déle to trvá" nebo se může jednat o nějaký problém? V pravém mám i pocit pnutí při pohybu, narovnání,.. jsem ale pravák.. Na kontrole mi bylo řečeno, že je vše OK.
Dobrý den. Každé prso se může hojit jinak, i pocity mohou být různé. no časem se to upraví. Důležité je, že nemáte prso začervenalé, mnohem větší, že nemáte zvýšenou tělesnou teplotu..Klidně se obracejte na operatéra a situaci hodnoťte, určitě Vám poradí. 3 měsíce po operaci můžete prsa stlačovat k sobě. Pečujte o jizvy speciálními gely, či náplasti. Přejeme vše dobré, s pozdravem, Formé clinic.
Dobrý den, pokud operatér řekl, že je to ok, tak mít důvěru.
Prsa si ještě budou "sedat a měknout", 4 týdny je krátká doba. Tým BODY
Dobrý den,
určitě vám lékař poradil, jak masírovat a stanovil další kontrolu. Měla byte mu říci své obavy. Také záleží na tom, jak prsa vypadala před operací..
Nadále byste měla stále nosit elastickou kompresivní podprsenku, a to ve dne v noci, nesportovat a šetřit se.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.