Synmastie po augmentaci

Julie94393
26. 4. 2012 · Poslední odpověď: 26. 4. 2012

Dobrý den V srpnu 2011, jsem podstoupila augumentaci, implantáty Nagor 325 ml. Problé je ten, že se pan doktor dal velmi široké implantáty a tím pádem mám prsa skoro spojené, výstřih je pro mě tabu. Konzultovala jsem tuto operaci se dvěma doktory v Praze s tím, že jejich navrhovaná velikost je max 250ml na docílení mého požadavku. Chtěla jsem velikost dvě, protože jsem docela drobná,ale doktor který mi tuto operaci dělal navrhnul 325ml na plnější dvojky a velikost podprsenky 70 B/C, tak jsem souhlasila. Teď nosím podprsenku 65E.Jsem z toho už velmi zoufalá a rozhodnutá nechat si implantáty vyjmout, pokud mi pan doktor nepřizná jeho pochybení a nenavrhne reoperaci.Tímto se chci zeptat jestli mám nárok na reklamaci. Mockrát děkuji

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Zdravím Vás.Težko cokoliv hodnotit, aniž byste podstoupila osobní konzultaci. Dle fota se dá soudit, že stav je operačně řešitelný a k řešení určitě vhodný.Konkrétní podrobnosti k případnému zákroku lze zase ale zodpovědně sdělit až po osobním vyšetření.Máme s těmito operacemi dobré zkušenosti.Co se týká rady, jak postupovat ve vztahu k Vašemu operatérovi, je to jednoduché.Vždy je první na řadě oboustranná vstřícná dohoda.Pooperační nález říká své, ale na druhé straně nikdo z těch, co Vám budou tak jako nyní já odpovídat, nebyl účastníkem Vaší domluvy s Vaším operatérem .Nikdo tedy nemá právo po této stránce něco komentovat nebo radit.Navíc je lepší,když opravný zákrok provádí ten, kdo operaci prováděl.Teprve, pokud nedojde k vzájemně vstřícné dohodě,je vhodné se obrátit na jiné pracoviště.V případě potřeby se na mne můžete kdykoliv obrátit a to i osobně na. Přeji příjemný den prim.MUDr.Otakar Lucák

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 6. 2013

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi