Dobrý den, před cca rokem jsem byla na augumentaci prsu, byl mi vložen kulatý implantát polytech o velikosti 335 ml. S výsledkem, ale nejsem spokojena. Z mého pohledu mi prsa spadla. Přijde mi, ze jsou implantáty nízko a horejsek je prázdný :-( rok jsem čekala, protože jsem pořad doufala, ze se to nějak usadí, ale bohužel. Abych si vzala třeba tričko bez podprsenky nepřipadá v úvahu, nevypadá to hezky. Takže bych chtěla jít na reoperaci. Kolik takový zákrok stojí? Děkuji a krásný den.
Implantáty máte pod svalem nebo pod žlázou?
Dobrý den, záleží kde a jaký typ zákroku Vám budou provádět. Podle fotografie ale nejste jen po augmentaci , ale i po modelaci prsů. Takže pro změnu posice prsních dvorců by byla nutná i remodelace. dr.Paděra
Dobrý den,
reoperace bývá zpravidla dražší než samotná operace. Takto na dálku a bez fotografie bohužel nemohu posoudit, nutná je osobní konzultace. Doporučujeme se objednat na osobní a nezávaznou konzultaci
S pozdravem a přáním pěkného dne
MUDr. Issam Al Awa
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.