Dobry den,
Měla bych dotaz, zda je možnost zvětšení prsou, i když mám vrozenou šelest na srdci a občasné bušení srdce a nízký tlak? A geneticky v rodině rakovinu prsu a zároveň mám zjištěny trombogen?
Myslíte, zda je pro mě operace prsu vhodná ? Zda implantát více nezatíží srdce a neměla bych do budoucna komplikace? Měla bych zájem o implantáty B- lite 500 ml.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
nutné se poradit s Vaším operatérem, který posoudí.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
zdravotní stav a vhodnost operace by měl posoudit kardiolog, anestesiolog a také samotný plastický chirurg, který by zákrok prováděl. Nejedná se přitom jenom o tuto jednu operaci, ale po augmentaci prsou musíte počítat i s dalšími zákroky, obvykle po 10-15 letech, a to s výměnou implantátů. Prsní implantát je cizorodý materiál a nevydrží stále, musí se pravidelně měnit.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Vážená slečno, Váš požadavek, resp. jeho rizikovost , musí posoudit Vaši ošetřující lékaři, definitivní rozhodnutí pak bude mít anesteziolog a plastický chirurg toho pracoviště, na které se obrátíte.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.